pondelok 9. marca 2015

Inšpirácia pre jarný svadobný účes

Svadobný účes by mal byť mäkký, príjemný, schopný niečo vydržať, ale predovšetkým je nutné, aby ste sa  cítila ako najkrajšia žena v miestnosti. My sme pre vás pozbierali 10 účesových inšpirácií zo začiatku roka 2015!


JENNA DEWAN-TATUM
Tu je dôkaz, že správne svadobné doplnky, v tomto prípade výrazné krištáľové náušnice ,spolu s jednoduchým, neokázalým vrkočom môžu vytvoriť perfektnú kombináciu vhodnú aj na svadbu.


 BOTTEGA VENETA SPRING 2015
V tomto prípade krásny tyrkysový hrebienok perfektne spĺňa tradíciu niečoho modrého pre nevestu.


KEIRA KNIGHTLEY
Veľmi jednoduchý účes z jemných vĺn doplnený čelenkou bude pôsobiť sviežo a romanticky.


GIGI HADID
Vytiahnite prednú časť vlasov z nízkeho drdola pre romantický, old Hollywook look.


VALENTINO SPRING 2015
Pre nadčasovým vzhľad, ktorý nebudete ľutovať ani po rokoch, stiahnite predné vlasy do zadu a pripnite sponkami. Na ozdobu môžete použiť svadobný hrebienok alebo svadobné vlásenky.


 JESSICA CHASTAIN
Z polovice vlasov si zapleťte menší cop a gumičku obmotajte prameňom vlasov. Potom pri uchu na oboch stranách vezmite malý prameň , zviažte ich dokopy a zvyšné vlasy voľne zapleťte. Aké jednoduché však?


 VALENTINO SPRING COUTURE 2015
Skrútená koruna z vašich vlasov ozdobená drobnými čerstvými kvetinami je ideálna najmä pre premenlivé vonkajšie svadby.


ZOE SOLDANA
Tento cool,bohémsky rybí vrkoč je skvelou alternatívou k tradičným svadobným účesom, vydrží celú noc a pri jeho už tak rozcuchanom vzhľade nebudete potrebovať žiadne úpravy. Takto upravené vlasy už nepotrebujú ďalšie doplnky, stačí vám žiarivý svadobný náhrdelník a budete sa cítiť nádherne.


DOLCE & GABANNA SPRING 2015
Povytiahnite si zopár ruží z vašej svadobnej kytice a pokojne si ich zastrčte do vlasov. Nezabudnite sa uistiť, že vo vašom svadobnom playliste zaznie aj Flamenco, aby ste mohli túto parádu aj náležite predviesť.


GIAMBATTISTA VALLI SPRING 2015 COUTURE
Biely, krátky závoj vymeňte za čierny ak chcete dodať vášmu vzľadu dramatický look.

Koláže by Mariee Design

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára