streda 11. marca 2015

Čo si obliecť na jarnú svadbu

Jedna z najzábavnejších ale zároveň aj najnáročnejších častí každej svadby je prísť na to, čo si obliecť ako svadobný hosť. Aj v prípade, keď pozvánka jasne uvádza štýl oblečenia, môže to byť zložité nájsť konkrétne šaty. Tu sú naše návrhy na to, čo si obliecť na všetky typy jarnej svadby.

Väčšina svadieb sú semi-formálne, čo znamená, že by ste si mali vybrať koktejlové šaty na večer a krátke šaty alebo oblek na deň. Popozerajte sa po šatách s dĺžkou po koleno, alebo tesne nad koleno a materiáloch ako je hodváb, šifón, satén alebo taft. Hlavne si nájdite šaty v ktorých sa budete cítiť krásna a budete sa mať v nich chuť zabávať!



Pre black-tie jarné svadby si vyberte šaty, ktoré sú viac formálne ako kotejlové, ale nie sú ani prehnane večerné. Skvelou voľnou sú krátke šaty so zdobením ale šaty siahajúce až po zem.



Matka nevesty má tiež právo cítiť sa výnimočne. Je tu však len tenká hranica medzi tým, čo sa hodí pre tento vek a tým, čo je už staromódne. Šaty prípadne kostým by mali byť elegantné a decentné, k tomu jemný makeup a účes od kaderníka.



Stále viac hostí, ktorí sa zúčastňujú oficiálnych cirkevných svadieb nechápu, že v tomto prostredí sa netreba priveľmi odhaľovať. Šaty bez ramienok alebo  večerné šaty budú vyzerať skvele na tanečnom parkete, no nie v kostole. Na šaty si prehoďte sako alebo krátku bundičku, ktorú si neskôr môžete vyzliecť a vystaviť na obdiv vaše krivky.


Menej je niekdy viac. Platí obzvlášť pri dámach, ktoré nemajú štandardnú konfekčnú veľkosť. Veľa takýchto šiat majú tendenciu zahaliť vás do metrov látky a kladú príliš veľký dôraz na skrytie vašich kriviek, skôr aby ich zvýraznili. Odporúčame tento typ šiat, ktorý odhalí len málo kože, takže sa budete cítiť pokojne a sexy.


Koláže by Mariee Design.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára