piatok 6. marca 2015

8 Horúcich trendov pre jarné družičky

Či už sa chystáte vyberať šaty pre vaše družičky alebo im budete len rozdávať pokyny, rozhodne počas jarnej sezóny máte k dispozícii kopec štýlových možností. V kurze sú najmä krátke šaty a asymetrické výstrihy a to všetko v teplých farebných odtieňoch od bohatých kovových až po tie mäkké pastelové farby. Pripravili sme pre vás 8 kľúčových inšpirácií na túto jarnú sezónu. 


1. Čipka
Čipka, ktorá je veľmi obľúbená či na predvádzajúcich mólach alebo na červenom koberci,  je stále jedným z najlepších materiálov na šaty pre družičku. Môže to byť čipkované šaty, čipkovaný korzet alebo sukňa, ktorá bude spojená s inou doplnkovou látkou.


2. Asymetrické strihy
Asymetria sa objavuje v celom svadobnom svete a výnimkou nie sú ani šaty pre družičku. Či už sú šaty na jedno rameno alebo s asymetrickým dolným lemom, tieto nádherné šaty potešia každú družičku, pretože krásne sedia takmer na všetky typy postavy.


3. Flitre
Družičkovské šaty sú obvykle pomerne jednoduché, ale v súčasnosti sa stále viac návrhárov pohráva s designom a my môžeme na šatách vidieť aj prvky glamour štýlu. Malé brošňe, alebo živôtik zdobený flitrami sa skvele hodia na formálnejšie svadby. 


4. Čierna & biela
S touto farebnou kombináciou nikdy nič nepokazíte.  Je nestarnúca, stále moderná a nadčasová a navyše, cez šaty stačí prehodiť sako a máte nový outfit do práce. Tak prečo to neskúsiť?


5. Detaily na chrbte
Ak chcete aby boli šaty vašich družičiek rafinované, stavte na šaty s netradične riešeným zadným dielom. Šaty, ktoré majú mierne odhalený chrbát veľmi pekne vyniknú s vypnutými vlasmi.


5. Priehľadné výstrihy
Tieto šaty boli zo začiatku veľmi obľúbené medzi svadobnými, ale teraz sú stále viac populárne ako šaty pre družičku. S čipkou alebo s tylom, s rukávmi alebo na ramienka, stále to bude klasický a elegantný štýl modernej družičky.


7. Peplums
Ďalším trendom, ktorý sme mohli sledovať už v minulej sezóne sú peplums! Tento moderný detail na krátkych šatách ale aj na dlhých bude pokračovať až do budúceho roka. Hurá!

8. Fialová s ružovou
Podľa módnych návrhárov fialová stále vládne ako číslo 1. In sú najmä šaty v odtieňoch ako tmavý baklažán, levanduľová fialová  až po najsvetlejšie ľahké červené tóny. Zatiaľ čo ostatné farby ako prišli, tak aj odchádzajú, fialová vám zostáva verná aj túto sezónu. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára