štvrtok 5. marca 2015

Farebné trendy v jarnej svadobnej sezóne 2015

V tomto článku sa budeme venovať nápadným jarným odtieňom. Prejdeme od krásnej pastelovej ružovej, zelenej až po modrú  a vy tak môžete získať farebné nápady do vašej jarnej svadobnej kytice, torty, pozvánky a mnoho ďalšieho!

Pastelová fialová s modrou
Jar nie je len o svetlých farbách. Ak máte radi tie výraznejšie odtiene, skúste skombinovať fialovú s modrou a vytvoríte tak veľmi príjemnú jarnú kombináciu. Do svadobnej kytici sa vám bude najviac hodiť mix kvetov z ružových ruží, ľalie a modrej hortenzie.


Mentolová s bielou
Pastelové farby sú tradičné pre jarnú svadbu, ale spojenie mentolovej s klasickou bielou predstavuje celkom veselú voľbu. Svadobná torta v tomto prevedení pôsobí veľmi osviežujúco. Držte sa tejto farebnej schémy aj pri výbere dekorácií ako sú napríklad svietniky a obrúsky a vaša svadobná výzdoba bude pôsobiť veľmi sviežim dojmom.


Levanduľová so zelenou
Spojte uvoľňujúcu levanduľovú farbu so zelenou a vytvorte tak očarujúci pár. Preneste dotyk tejto nádhernej kombinácie aj na svadobnú tortu napr. jej dozdobením so živými kvetmi z tejto farebnej škály.

Ružová, zelená a biela
Svetlou zelenou pridáte trochu dynamiky do klasickej, dievčenskej ružovo-bielej svadobnej kombinácie. Nebojte sa kombinovať viaceré odtiene, pretože výsledný efekt vás v konečnom dôsledku milo prekvapí.

Broskyňová a žltá
Môžete použiť pastelové farby od marhuľovej až po broskyňovú a k nej na rozžiarenie pridajte žltú. Kytica svetložltých hortenzií bude krásne kontrastovať s broskyňovými šatami vašej družičky.


Prajeme Vám šťastnú ruku pri výbere farieb a veríme, že sa vám podarí vytvoriť tú najkrajšiu farebnú kombináciu a vaša svadba bude tak nezabudnuteľná nielen pre vás ale aj pre vašich hostí. 

Zdroj obrázkov: Pinterest, Google

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára