nedeľa 1. marca 2015

TOP 5 svadobných rád pre všetky jarné nevesty

Jar sa pomaly stáva najobľúbenejším obdobím pre svadby, a tým posúva tradičné leto na druhé miesto. Obzvlášť jar 2015 sa sľubuje byť jedným z najkrajších svadobných sezón vôbec. Takže jarné nevesty, pozorne čítajte a nenechajte si ujsť našich 5 najlepších svadobných rád.


#1 Vnútorné a vonkajšie obrady

Po dlhých, studených a zimných dňoch, znie svadba v krásny jarný slnečný deň naozaj idylicky. Zelená rozkvitnutá záhrada, príjemné mäkké svetlo a modrá obloha môžu vašim svadobným fotografiám dodať krásu, po ktorej túži každá nevesta. Nezabúdajte ale na fakt, že počasie je na jar naozaj nepredvídateľné a môže sa veľmi rýchlo zmeniť preto vyberajte miesto naozaj starostlivo. V prípade dažďa majte po ruke štýlový dáždnik, ale nemajte obavy, dážď na svoj svadobný deň sa v niektorých kultúrach považuje za šťastie


#Rezervujte si termín včas!
Ako sme už spomínali, svadba na jar patrí medzi najpopulárnejšie, takže je dobré rezervovať si ju v predstihu.  Väčšina firiem vám zaistí termín s prvou platbou zálohy a v mnohých prípadoch ani ešte nemusíte mať upresnené detaily: napríklad farebný motív, pre ktorý ste sa rozhodli.


#3 Inšpirujte sa sezónou
Jarné nevesty majú veľký výber pokiaľ ide o kvety. Súčasný trend dáva prednosť uvoľneným kyticiam namiesto tesným zväzkom ruží. Cieľom je prejsť uličkou s kyticou, ktorá vyzerá, ako by ste ju práve natrhali cestou k oltáru. Obľúbené sú najmä tulipány, sladký hrášok, púčiky ruží, orchidey a paprade s ktorými docielite prirodzený vzhľad. Pre skoré jarné svadby sú najlepšie čerešňové kvety, snežienky a krokusy, v spojení s ďalšími kvetinami vytvoria náznak jari v kytici.


#4 Pastelové farby 

Pastelové farby sú, pokiaľ ide o šaty pre družičky stále in. Skúste zmiešať niekoľko pastelových farieb, alebo si vyberte jednu farbu vo viacerých odtieňoch a vytvoríte tak ombre efekt. Na jar ale aj v každom ročnom období, milujeme vzhľad pastelových farieb v kombinácii s metalickými. Vzdušný šifón a tylové šaty pre družičku môžu byť síce ohromujúce, ale nie sú zrovna  najteplejšie. Ak ste sa rozhodli pre tento druh oblečenia, zabezpečte svojím družičkám aj tenký svetrík alebo bolerko na šaty.



#5 DIY alebo urob si sám
Prekvapte vašich hostí nejakým originálnym darčekomStromček v malom črepníku alebo vrecúško semienok z letných kvetín oživia záhradu a hostia si aj po čase môžu pripomenúť váš veľký deň. 

Zdroj obrázkov: Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára