streda 3. decembra 2014

Vidiecka svadba v zime

Tradičné vianočné farby vytvárajú perfektnú paletu pre zimnú svadbu. Ale čo sa stane, keď  spojíme tradíciu  s trochou rustikálneho kúzla? Všetko spolu bude pôsobiť omnoho slávnostnejším dojmom. Ak ste milovníci tohto vidieckeho štýlu, stačí zamiešať červenú, zelenú s čiernou a bielou a trochu rustikálnej hnedej a výsledok vás zaručene očarí.

Kockovaná košeľa ako bolerko pre nevestu? Prečo nie! Svadobné doplnky v podaní tohto krásneho štýlu sú práve to, čo sa nám najviac páči. Máme pre vás niekoľko krásnych spôsobov, ako ich môžete začleniť do svojho veľkého dňa!

Bohaté honosné stoly, plápolajúci oheň v krbe a  hŕstka snehu k tomu. Zimné svadby majú proste svoje čaro, sú romantické a - čo je najdôležitejšie - veľmi priateľské k vašej peňaženke! Obdobie Vianoc vám prináša množstvo možností, ktoré by bola škoda nevyužiť. Ak zbožňujete svetlo vianočných svetielok, smelo si nimi vyzdobte sálu, nehovoriac o hojnosti vianočných stromčekov spolu s ligotavými ozdobami. Šampanské pokojne vymeňte za varené víno a výzdobu ako šišky, vetvičky, bobule nazbierate počas prechádzky v prírode. No nebolo by to dokonalé? Tú atmosféru vám bude každý závidieť, verte nám! 

Zdroj obrázkov: Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára