sobota 6. decembra 2014

17 elegantných šiat pre zimnú svadbu

Každá nevesta chce, aby jej šaty sedeli aj do sezóny v ktorej sa vydáva, zvlášť pokiaľ ide o zimnú svadbu. Počas chladných dní nebude jednoduché udržať na neveste široký úsmev po celý deň, preto vám prinášame 17  svadobných šiat, ktoré vás určite zahrejú.

Dlhé rukávy
Najjednoduchšia možnosť ako sa v zime zahriať je vybrať si svadobné šaty s dlhými rukávmi. Trojštvrťová dĺžka rukávov alebo šaty s krátkym rukávom tiež udržia zimnicu na uzde. Stavte na ozdobné rukávy a dekoratívne detaily na páse a nemusíte sa báť, že budete pôsobiť ako sivá myška. Predsa ak chcete zostať v teple nemusí to hneď znamenať, že treba obetovať aj váš štýl.

Tento jednoduchý, ale elegantný dizajn je absolútne bezchybný. So spadnutými ramenami budete sexi aj bez kompletného pokrytia.

Trblietky
Trblietky a svadba v zime je niečo, čo jednoducho patrí k sebe. Svadobné doplnky v štýle Great Gatsby budú skvelou voľbou pre tento look.

Šaty v teplých tónoch slonoviny okamžite rozohrejú každú zimnú svadbu. 

Vrstvy
Ďalší spôsob ako počas vášho veľkého dňa nezamrznúť, je viacvrstvová sukňa. Stačí už len pridať kožušinové bolerko a vytvoríte dokonalý vintage vzhľad.

Živôtik zdobený korálikmi je úžasný pre navodenie vianočnej atmosféry. Každý v zime potrebuje trochu iskry, pamätajte!

Zvýšený golier
Ďalším top trendom pre zimu sú zvýšené goliere. Sú skvelou voľbou ak chcete vystúpiť z davu. Zvoľte jednoduché šaty a môžete si k tomu zvoliť bohatý svadobný závoj.


Pre menej moderný a viac tradičný vzhľad zvoľte krajkové svadobné šaty. Sofistikovaný výstrih predlžuje krk a krásne orámuje vašu tvár. S čipkou na zimnej svadbe určite nič nepokazíte.

Zdroj obrázkov: Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára