streda 10. decembra 2014

Námety na zimné svadobné fotenie

Mnoho párov si volí svadbu v zime práve z dôvodu uskutočnenia ich vlastnej svadobnej rozprávky.
Prinášame vám niekoľko inšpirácií a k tomu pár užitočných tipov, ktoré sa oplatí vziať do úvahy:

  • V zime by fotenie svadobných fotografií malo prebiehať doobeda alebo najneskôr na obed, kedy je najlepšie svetlo. 
  • V prípade zlého počasia musíte rátať aj s komplikáciami na cestách, preto si doprajte extra čas navyše, aby ste sa vyhli stresu a dorazili na miesto bezpečne a včas.
  • Doprajte svojim nohám do zimných topánok ďalší pár ponožiek naviac. Rukavice, klobúky a šatky sú kreatívny spôsob, ako sa zababušiť a pridať trochu šmrncu do fotografií. Nezabudnite dáždnik v prípade, že sa sneh zmení na dážď so snehom alebo dážď. 
  • Či už sa rozhodnete pre fotenie v historickom sídle pri praskajúcom ohni, v čarovných zasnežených záhradách alebo na vianočných trhoch, uistite sa, že sa máte kam rýchlo presunúť do tepla.


Ako z rozprávky. Svadobné fotenie v prírode bude mať neskutočné čaro.


Premeňte vás svadobný prsteň na tú najkrajšiu ozdobu na vianočnom stromčeku.


Nádherný kontrast s bielou vytvorí červený rúž. K tomu svadobný hrebienok do vlasov a jednoduchý účes doplnia dokonalý look pre váš slávnostný deň


Imelo je znakom nesmrteľnosti a taktiež krásny symbol Vianoc, ktorý môžete veľmi efektne využiť aj pri svadobnom fotení.


Štýlové družičky nesmú chýbať ani na svadbe v zime. Tvídová sukňa, metalický top a k tomu čižmy vytvoria spolu elegantnú kombináciu.


Ak budete mať šťastie a snehu bude naozaj dosť, môžete sa spolu s partnerom vyblázniť pri guľovačke, sánkovačke, stavaní snehuliaka alebo robenia anjelov do snehu. 




Ak sa vydávate blízko lyžiarskeho strediska, určite využite jazdu lanovkou na vytvorenie pár nezabudnuteľných fotografií.


Snowboardujúca nevesta sa na svahu len tak často nevidí.


Ak nie ste zrovna fanúšikovia adrenalínových športov, môžete si vychutnať pokojnú jazdu v koči. Takáto jazda bude pre vás nielen zážitok, ale aj veľmi romantický spôsob prepravy vo váš svadobný deň.


A netreba tiež zabúdať na vašich domácich miláčikov :-) 


Zdroj obrázkov: Pinterest, Google

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára