nedeľa 14. decembra 2014

4 Najlepšie účesy pre vašu zimnú svadbu

Ak sa chystáte koncom roka povedať "áno", čítajte ďalej a vyberte si svoj účes spomedzi našich top štyroch svadobných účesov pre zimné nevesty, ideálne pre chladnejšie podnebie a vyššie výstrihy svadobných šiat.

Uhladený drdol
Ak ste srdcom perfekcionistka, nemáte radi rozcuchané vlasy a lietajúce babyhairs okolo tváre, tak tento účes bude ten pravý pre vás.  Svadobná korunka spolu so závojom pridá tomuto účesu ešte viac na šarme.


Očarujúce 60te roky
Skvelá voľba pre nevesty s kučeravými vlasmi, Je to veľmi uvoľnený štýl a skutočne pôvabne bude vyzerať ak ho doplníte jemnou ozdobou alebo kvetom do vlasov.

Francúzsky šik
Tento Parížom inšpirovaný štýl je veľmi ľahké vytvoriť si aj doma a je ideálny predviesť, ak máte krásne svadobné šaty so zvýšeným golierom.


Nízky drdol
Jednoduchý a elegantný, taký je víťazný svadobný účes pre bezproblémové nevesty. Stačí už len vybrať vhodný svadobný hrebienok do vlasov a dokonalý účes je na svete.


Ak ste sa už rozhodli, ktorý svadobný účes je ten pravý, je dôležité, aby ste sa starali o vaše vlasy už v predstihu, pretože zima môže byť veľmi krutá aj k vlasom. 

Postupujte podľa nasledujúcich pravidiel a bezpochyby vo váš veľký deň zažiarite s nádhernou, lesklou a zdravou hrivou!

PIŤ! PIŤ! PIŤ!
Voda je základ všetkého, a preto cez deň by ste mali vypiť aspoň tri litre tekutín. Pomôže to vašej vlasovej pokožke a vlasy budú silné a zdravé.

JEDZTE ZDRAVO!
Veľa neviest chce vyzerať vo svoj veľký deň čo najlepšie, jedia málo v snahe schudnúť ešte nejaké to kilečko.  Dôležité je ale dobre sa najesť a nie hladovať. Vyberte si chudé mäso ako sú kuracie alebo morčacie prsia, a jedzte čo najviac zeleniny, ovocia a orechov. Vaše telo sa vám poďakuje a ako bonus sa budete cítiť výborne.

POMOCNÁ RUKA
Ak máte tenké vlasy, ktoré sú náchylné na lámanie, zvážte kúpu výživových doplnkov. Vápnik, zinok a olej z tresčej pečene sú skvelé, pomôžu pri raste vlasov a zvyšujú lesk.

VYŽIVUJTE! 
Aplikácia vlasovej masky aspoň raz týždenne dokáže urobiť hotové zázraky. Vlasy po vysušení odporúčame ošetriť ešte vlasovým olejom, aby sa predišlo lámaniu a vysúšanie končekov.

Zdroj obrázkov: Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára