štvrtok 20. novembra 2014

Bolerko - doplnok k vašim šatám

V tomto príspevku vám predstavíme štýlový doplnok pre všetky jesenné a zimné nevesty ale aj dámy, ktoré sa chystajú na ples alebo inú spoločenskú udalosť a hľadajú niečo, čím by prekryli svoje ramená, ale pritom by stále vynikli ich šaty. Reč je o tylovom bolerku na šaty, ktoré splní funkciu doplnku a ochráni vás aj pred chladom.

Krátke bolerká
Krátke bolerká sú navrhnuté tak, aby vám siahali tesne pod prsia a sú ideálne k šatám bez rukávov .Pokiaľ sa nechcete cítiť príliš všetkým na očiach, alebo ak sa vám nepáči vzhľad vašich proporcií na fotografiách, bude to pre vás skvelá voľba. Krátke bolerká sú určené pre ležérny štýl, vonkajšie obrady, alebo večerné párty v záhradách.

Stredne dlhé bolerká 
Pokiaľ sa plánujete zúčastniť viac formálnej udalosti, odporúčame si vybrať bolerko strednej dĺžky. Tie končia buď na lakťoch alebo na zápästiach a sú vhodnejšie pre dámy s plnším poprsím.  Väčšina z nich býva zakončená  hodvábom alebo čipkou.

Dlhé bolerká
Nadčasový vzhľad dosiahnete s dlhým hladkým tylovým bolerkom. Ak sa túžite aspoň trochu preniesť do rokov minulých a milujete  štýl vintage bolerko s vysokým čipkovaným golierom vám určite dotvorí tento retro look.

Plášte po zem
Čím dlhšie tým dramatickejšie. Ak chcete pri svojom vstupe vyvolať u všetkých prítomných wow efekt, jednoznačne odporúčame plášť až po zem. Je stelesnením elegancie a pôvabu. Tieto kúsky ale bohužiaľ nie sú pre každého, ale ak máte dostatočnú výšku a odvahu, potom je to pre vás ako stvorené.

 Zdroj obrázkov: google

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára