nedeľa 23. novembra 2014

Ako nosiť výrazné šperky na každý deň

Trend veľkých náhrdelníkov a žiarivých šperkov v kombinácii s klasickým oblečením na bežný deň je stále obrovský a zdá sa, že tak tomu bude aj v najbližšej dobe. Je to tak z jedného úplne jednoduchého dôvodu: Správne zvolený šperk dokáže pozdvihnúť aj jednoduchý outfit na úplne inú, vyššiu úroveň.  V tomto článku vám ukážeme niekoľko jednoduchých spôsobov, ako skombinovať výrazné šperky s oblečením, ktoré každá z vás nájde vo svojej skrini.

1.Výrazné náhrdelníky
Náš najobľúbenejší spôsob ako nosiť náhrdelník je skombinovať ho s niečím jednoduchým až nudným, ako je pulóver alebo košeľa a džínsy. Verte nám, výsledok je vždy perfektný.

Náhrdelník - http://marieedesign.sk/svadobne-doplnky/nahrdelniky/svadobny-nahrdelnik-set-NN4

Ak sa chystáte na rande, vezmite si vašu obľúbenú sukňu a k tomu košeľu. Budete pôsobiť veľmi žensky ak si rozopnete dva gombíky odkiaľ bude krásne vykúkať váš žiarivý náhrdelník.

Náhrdelníkhttp://marieedesign.sk/svadobne-doplnky/nahrdelniky/svadobny-nahrdelnik-set-NN21

Tričko s potlačou sa hneď stane elegantnejšie keď k nemu pridáte iskrivý náhrdelník. 


Taktiež sa nemusíte báť skombinovať výrazný náhrdelník s výrazným vzorom na oblečení ale majte na pamäti, že zvyšok vášho oblečenia musí zostať jednoduchý.


2. Žiarivé náušnice
Výrazné náušnice sú krásne a je to úplne prvá vec, ktorú si všimne osoba, čo sa s vami rozpráva. Výber zlého páru vám môže uškodiť, preto treba brať do úvahy detaily ako sú dĺžka, farba, tvar a koordinácia s oblečením.
Ak máte výrazné oblečenie a makeup odporúčame zvoliť jednoduché náušnice a naopak pri jednoduchom outfite a nahom líčení, krásne vyniknú veľké, nápadité náušnice

Náušnice - http://marieedesign.sk/svadobne-doplnky/svadobne-nausnice/svadobne-spolocenske-kristalove-nausnice-SN40

Náušnice - http://marieedesign.sk/svadobne-doplnky/svadobne-nausnice/svadobne-spolocenske-kristalove-nausnice-SN43


3. Štýlové náramky
Náramky sú ďalšou skvelou voľbou. Ak zvolíte výrazný náramok ako hlavný doplnok, upriamujete tým pozornosť na vaše ruky. Uistite sa preto, či je vaša manikúra v perfektnom stave a či lak na nechtoch nie je náhodou v rozpore s farbou vášho náramku. 

Náramok http://marieedesign.sk/svadobne-doplnky/naramky/svadobny-naramok-NR9

Zdroj obrázkov: Google
Koláže by Mariee Design

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára