sobota 20. septembra 2014

Skvelé tipy pre jesennú alebo zimnú družičku

Ak sa vydávate na jeseň alebo v zime, potom ste pravdepodobne už premýšľali, ako čo najlepšie obliecť svoje družičky - nikto predsa nechce mať v uličke trasúce sa dievčatá v tenkých šifónových šatách. Našťastie my sme pre Vás našli niekoľko inšpirácií a určite budete mať z čoho vyberať! 

Keď príde na výber šiat pre chladnejšie mesiace, existuje niekoľko základných tipov, ktoré odporúčame dodržiavať. 
  • Najlepšie čo môžete urobiť je zvoliť pre dievčatá dlhé šaty. Síce môžete mať strach o lemy z navlhnutia alebo špiny, ale keď je zima, tak platí čím viac materiálu, tým lepšie!


  • Doporučujeme topánky s uzavretou špičkou, aby sa zabránilo možnému prechladnutiu pri tých všetkých outdoorových aktivitách a foteniach. Ak to vyzerá, že na váš veľký deň bude sneh alebo ľad, zvážte topánky na nízkych podpätkoch, napríklad krátke čižmičky, ktoré pod šatami aj tak nikto vidieť nebude. 
  • Čo sa týka materiálu, určite siahnite po ťažších látkach, ktoré udržia teplo a štýlový vzhľad aj v chladnejšom období. Vhodné sú najmä matný satén, dupion, organza alebo taft. Ak máte radi čipky, vyberte ťažšie látky na šnurovanie a prekrytie - dlhý rukáv v tomto prípade pôsobí skutočne čarovným dojmom.

  • Je to váš veľký deň, takže si môžete vybrať farbu ktorá sa vám páči, ale aká škoda by to bola nevyužiť tu nádhernú pestrofarebnú paletu farieb, ktorá sa vám v tomto období ponúka. Vyberte si bohaté odtiene, ako je smaragdovo zelená, fialová, tmavomodrá alebo bordová. Tieto odtiene vyzerajú na zimnú svadbu skutočne slávnostne! Kovové odtiene, ako je platina a ružové zlato sú tiež in a taktiež nič nepokazíte ani zemitými farbami.
  • Šaty aj topánky sú vybraté, na rad prichádzajú šperky. Vyberte niečo, čo bude dopĺňať vzhľad všetkých vašich družičiek. Slzičkové náušnice sú najlepšie pre šaty bez výrazného výstrihu, pri tom hlbokom zvoľte náhrdelník a náramky sú vynikajúcou voľbou pre holé zápästia. Niektoré nevesty majú vo zvyku darovať svojej družičke šperk alebo pekný darček na pamiatku ich veľkého dňa.


Zdroj obrázku: Pinterest
Koláže by Marieedesign

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára