sobota 17. augusta 2013

Svadobné podväzky I.

Pri výbere vhodného podväzku Vám najlepšie napovie Vaša osobnosť. Svadobný podväzok nemusíte nijako zvlášť prispôsobovať šatám či iným doplnkom. Milujete bodky? Máte rada skôr klasiku? Vaša osobnosť je skvelým zdrojom pre inšpiráciu.
Farbu svadobného podväzku môžete prispôsobiť farbe svadobnej výzdoby alebo môžete zvoliť klasiku, a síce  „niečo modré “.  Farbu podväzku môžete taktiež prispôsobiť farbe šiat. Ak sú šaty farby ivory, Váš podväzok môže mať tento odtieň tiež.
Dizajn podväzku môžu výrazne predurčiť šaty. A to v tom prípade, ak sú trebárs hladké s úzkou sukňou. V tomto prípade je dôležité orientovať sa na hladké podväzky, ktoré nebudú cez šaty presvitať a vytvárať tak nevzhľadné línie. Alebo si jednoducho zvoľte podväzok takej šírky a dizajnu, ktorý je možno umiestniť vyššie alebo nižšie na nohe, kde bude maskovaný. Ak však volíte klasické princeznovské šaty so širokou sukňou, môžete si zvoliť akýkoľvek podväzok, ktorý je výrazne zdobený ale aj jemný a hladký. Záleží len od Vášho vkusu a osobnosti.

Pri výbere podväzku sa zamyslite i nad tým, čo bude vyzerať pekne v kombinácii s Vašou svadobnou bielizňou.  Svadobný podväzok je súčasťou svadobnej bielizne. Zlaďte preto farby, tkaniny a textúry. Samozrejme nemusí ísť o presnú zhodu, ale aby boli aspoň tón v tóne a navzájom sa dopĺňali. O to viac by ste sa mali na tento aspekt výberu svadobného podväzku zamerať, ak si plánujete dať urobiť boudoir fotky v svadobnej bielizni.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára