štvrtok 25. júla 2013

Birdcage závoje...francúzske retro

Čím ďalej tým viac neviest hľadá niečo trochu iné, niečo viac vintage, snáď len niečo málo odlišné od tradičného dlhého závoja, a tak sa mnohé z nich obracajú na najnovší trend, a síce birdcage závoj.
Birdcage závoje sú elegantnou a sofistikovanou možnosťou, vďaka čomu sa tešia stále väčšej obľube medzi mnohými nevestami po celom svete. Prečo sú tak populárne? Ich kúzlo spočíva v tom, že sa hodia snáď ku každému štýlu svadobných šiat.

Tradičné dlhé závoje môžu zakryť a odpútať pozornosť od detailu krajkových šiat, preto je birdcage závoj ideálnou voľbou, vďaka čomu sa detailne prepracované krajkové šaty nedostanú do úzadia.
Hodvábne svadobné šaty a šaty á la morská panna, alebo ak chcete mermaid šaty, si často vyberajú nevesty, ktoré hľadajú jednoduchý a elegantný vzhľad. Opäť birdcage závoj je perfektnou voľbou pre tento štýl šiat.
Nevesty, ktoré sa rozhodli pre svadobné šaty s dlhou vlečkou môžu mať občas problém s hľadaním závoja vyhovujúcej dĺžky, ktorý zároveň neodpúta pozornosť od veľkoleposti šiat. Birdcage závoj tento problém s ľahkosťou a jemu prístojnou eleganciou vyrieši.
Chcete dosiahnuť sexy look 50. rokov? Vyzerať ako Audrey Hepburn, Grace Kelly, Bridgette Bardote, Marilyn Monroe alebo Sophia Loren? No, pre nič lepšie ako pre birdcage závoj ste sa rozhodnúť ani nemohli! V kombinácii s krajkou a perlami budete vyzerať ako million dollar baby. ;)






Birdcage závoj môžete umiestniť do účesu na mnoho spôsobov, iba ako doplnok svadobného účesu, prekrývajúc tvár alebo pretočený dozadu, čím elegantne ozdobí Váš drdol. Môžete sa rozhodnúť pre hladký závoj bez akýchkoľvek okrás, alebo môže byť bohato zdobený perličkami, kameňmi, veľmi populárnym perím, kvetmi, či krajkou.
Tento typ závoja je možné uchytiť v účese na viacero spôsobov, a to, buď na hrebienku, na sponke alebo na čelenke. Je len a len na Vás, pre ktorý z týchto spôsobov sa rozhodnete. Flexibilita a elegancia je presne to, čo birdcage závoje vystihuje v plnom zmysle slova.

S birdcage závojom môžete docieliť absolútne jemný vzhľad, no i extravagantný, moderný i retro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára