štvrtok 4. októbra 2018

Šperky ako darček pre ženu

Šperky sú dokonalým a univerzálnym darčekom pre každú ženu. Šperk je vhodný darček na narodeniny, na Vianoce, na sviatok zamilovaných, na výročie alebo len tak, lebo ju chcete potešiť - pri tejto príležitosti to poteší snáď zo všetkých najviac.

Šperky MARIEE DESIGN sú jedinčené svojim luxusným dizajnom, vďaka čomu si naše šperky vyberajú ženy aj vo svoj najdôležitejší deň D, kedy chcú vyzerať ako princezné, čiže na svadbu ako nevesty alebo družičky či svadobné mamy, rovnako sú naše šperky perfektnou voľbou na ples, do divadla, či na výnimočnejšie eventy a oslavy, ale rovnako dobre tie konzervatívnejšie z nich poslúžia aj v biznis sfére.

Všetky naše šperky sú hypoalergénne vyrobené buď zo striebra alebo postriebrenej zliatiny a elektronicky potiahnuté rhódiom, vďaka čomu nečernajú a dlho vydržia ako nové.

Ak si nie ste istí, ktorý šperk zvoliť, vždy odporúčam siahať po nadčasových dizajnoch, ktoré obdarovaná bude môcť vynosiť k viacerým outfitom, účesom a na viaceré príležitosti.


Absolútnou nestarnúcou klasikou sú slzičkové náušnice rôznych veľkostí, "tenisové" náramky symterického dizajnu alebo perly.







Všetky vyobrazené šperky kúpite v eshope: www.marieedesign.sk

Ak sa potrebujete detailnejšie poradiť o vhodnom výbere, pokojne ma kontaktujte na emaili: info@marieedesign.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára