utorok 3. februára 2015

Svadobné závoje Mariee design

Luxusné svadobné závoje Mariee design sú všetky jedinečnými originálnymi kúskami, ktoré sú na objednávku vyrábané ručne Vám presne podľa Vašich požiadaviek.


Najobľúbenejšie modely svadobných závojov z dielne Mariee design sú vyobrazené v našom eshope http://marieedesign.sk . Tu však naša ponuka zďaleka nekončí.

Ak máte konkrétnu predstavu o svojom svadobnom závoji, stačí nás osloviť napr. prostredníctvom emailu na info@marieedesign.sk a my urobíme všetko pre to, aby sme Vám vyšli v ústrety.

MATERIÁL

Svadobné závoje Mariee design sú vyrábané z kvalitného svadobného tylu. Tyl je jemná priehľadná tkanina malej hmotnosti s jemným mriežkovaním vyrobená z bavlnenej priadze alebo chemického hodvábu z jednej alebo dvoch sústav nití.

Tyly sa používajú k výrobe dámskych spoločenských alebo svadobných šiat. Tie najjemnejšie druhy tylov sú vhodné na výrobu svadobných závojov.

Názov tejto nežnej látky pochádza od francúzskeho mesta Tulle, kde sa v 17. a 18. storočí paličkovali jemné sieťované stuhy.

Niektoré nevesty chcú nadýchaný, objemný, bohatý a stojatejší svadobný závoj, iné zas jemnučký, padavý ako pre vílu. Ponúkame preto výrobu závoja z mierne, ale naozaj iba o trošičku, tvrdšieho tylu, ale aj z úplne jemnučkého tylu.

Pre zhodnotenie kvality a farby materiálov si môžete vopred objednať vzorky látok.

FARBA

Závoje z našej dielne ponúkame v dvoch základných odtieňoch: biela a ivory (smotanová). 
Čím ďalej tým viac dnešné nevesty uprednostňujú odtieň ivory a teplejšie odtiene bielej na svojich svadobných šatách. So šatami by mal ladiť i svadobný závoj, ktorý ich bude dopĺňať.

Máme v ponuke krásne odtiene ivory. Často sa nevesty obávajú, aby trafili odtieň závoja k šatám. Stabilne už niekoľko rokov odoberáme od jedného výrobcu jemného svadobného tylu také odtiene, s ktorými sú naše nevesty viac než spokojné. Nejde o žiadne zažltnuté, hnedé či béžové farby. Ide iba o teplejší odtieň bielej farby - s nádychom do smotanova, ivory, do krémovej.

Pre zhodnotenie kvality a farby materiálov si môžete vopred objednať vzorky látok.

Nižšie sú zobrazené závoje z našej dielne vo farbe ivory.















ZDOBENIE

Váš svadobný závoj z dielne Mariee design môže byť zdobený krištáľmi Swarovski (Swarovski Elements), faux perličkami, či najrôznejšími luxusnými krajkami a aplikáciami.


PRICHYTENIE ZÁVOJA V ÚČESE

Všetky svadobné závoje Mariee design sú dodávané už s prichytením na pevný hrebienok, ktorý možno jednoucho zaviesť do účesu. V prípade, že si kladiete otázku, či závoj udrží aj vo Vašich jemných, či krátkych vlasoch, vopred Vám dávam odpoveď: ÁNO, bude držať. Stačí, ak cez zúbky hrebienka prevediete 1-2 sponky a závoj bude držať ako prikovaný. :)

NÁVRH SVADOBNÉHO ZÁVOJA

Ak neviete, aký svadobný závoj zvoliť, pokojne ma môžete kedykoľvek kontaktovať. Popíšte mi Vašu predstavu, zašlite mi ilustračné foto, ďalej napr. foto Vašich šiat, plánovaného účesu, predstavu, do akého štýlu chcete ladiť svoj svadobný outfit a spolu určite niečo vymyslíme.

S láskou, 
Majka
(Ing. Mária Verešová - CEO Mariee design, s.r.o.)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára