utorok 23. septembra 2014

Ako nosiť francúzsky závoj

Veľa neviest už nudí tradičný dlhý tylový závoj a namiesto toho túžia trošku oživiť svoj moderný glamour alebo vintage svadobný look. Francúzske závoje sú skvelá voľba pre modernú ženu, ktorá je ochotná vyjadriť svoju individualitu a jedinečnosť. 


Sú elegantné, štýlové a sexi. Táto nádherná a unikátna svadobná sieťka máva rôznu dĺžku, dizajn a farby. Dá sa kúpiť buď samostatne alebo doplnená o fascinátor, kvet, hrebienok a iné ozdoby do vlasov. Aplikácia je pritom veľmi jednoduchá, stačí sponkami uchytiť cez očká sieťky alebo hrebienka a paráda je na svete. Pri výbere musíte brať do úvahy účes, tvar vašej tváre a oblečenie. Vedeli ste, že existujú dokonca tri druhy?

Štýl tohto závoja je kratší a nižší (približne 20 cm od hrebienka k okraju závoja). Často sa nosí pod šikmým uhlom cez jedno oko v blízkosti spánku.

V závislosti na tom, kde je umiestnený, ponúka väčšie pokrytie ako blusher a taktiež vám veľmi pekne sformuje oči a lícne kosti (30 až 45 cm od hrebienka k okraju). Ak je závoj umiestnený na korunku, mal by klesnúť zhruba na špičku nosa.


 3. Bandeau závoj
Tento závoj je vybavený pásom sieťoviny, ktorá býva pripnutá za uchom. Jedná sa o univerzálny kúsok, môže byť umiestnený na pokrytie celej tváre alebo len čela a vlasov. Pohybuje sa vo veľkosti od 10 až 25 cm na výšku.


Je úžasné, ako len malý kúsok sieťoviny môže zvýšiť vaše sebavedomie. Či už máte krátke vlasy alebo dlhé, ste mladá alebo staršia, vysoká alebo nízka, francúzsky závoj sa hodí k všetkému. Užite si tento návrat retro klasiky a vychutnajte si ho moderne a štýlovo. Stačí si len vybrať :-)

Zdrojobrázkov: Marieedesign,Pinterest,Google

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára