piatok 15. novembra 2013

Svadba v zime? Inšpirujte sa a choďte do toho!

Svadba v zime...naháňa zimomriavky? Môže byť... Zima je dostatočne kontroverzné obdobie pre svadby. Práve preto toto ročné obdobie pre svoj deň "D" volia tie originálnejšie a odvážnejšie z nás, ktoré sa chcú odlíšiť. Veď si len spomeňte na koľkých svadbách v lete či na jar ste boli? Ja osobne ich ani neviem spočítať, no viem, že na zimnej svadbe som bola iba jeden jediný raz.
Svadba v zime má aj niekoľko výhod, ktoré ste si možno doteraz neuvedomovali. Napríklad, ak si chcete zarezervovať špičkových a vyhľadávaných svadobných dodávateľov, mali by ste začať minimálne rok dopredu. Niekedy je dokonca aj to málo. Zima je mimo svadobnú sezónu, a preto je pravdepodobnejšie, že zoženiete v oblasti služieb presne to, čo chcete. Znie to nelogicky? Ale nie je...jednoduchšie to môžete mať pri rezervovaní sály, kostola, fotografa, kameramana, cukrárky, starejšieho, folklórneho súboru, kapely, DJ-a, svadobnej agentúry, make-up artist a tak ďalej a tak ďalej. Čo s tým súvisí sú samozrejme väčšia pravdepodobnosť zjednania jednotlivých cien a  rôzne mimosezónne akcie, ktorými sa dodávatelia snažia posilniť toto obdobie. 

Ale aby sme tu o svadbe v zime nehovorili len ako o čisto racionálnej voľbe, poďme sa pozrieť na to, čo extra vzhľadom na romantiku, vám ponúka zima oproti letu či jari.
Ako prvé ma pri téme "svadba v zime" napadnú úžasne biele fotografie. Príroda v zime sa pokryje bielou pokrývkou, ako slávnostne nazdobená sála do bieleho saténu. Všetko je biele, všetko je akoby vyzdobené na svadbu - pre tento jeden veľký biely deň. :)
Ďalšia fantastická vec, ktorá nikdy inokedy, ako v zime "nevypáli" tak efektne je svadobné osvetlenie. Predstavte si vašu svadobnú sálu vyzdobenú tisíckami malých svetielok. V lete sa stmieva veľmi neskoro. No v zime? Už o 16 hodine je tma a romantická atmosféra ako z hollywoodskeho filmu podškrtnutá jedinečnou svetelnou výzdobou je na svete. 
Alebo...chcete, aby bola vaša svadba jedna veľká párty? Čo tak mať ju na Silvestra? Predstavte si  tú atmosféru o polnoci, ohňostroje a ako s Vami oslavuje celý svet! :) Začiatok nového roka, ktorý Vám už tentokrát skutočne zmení celý život...nie, ako toľko novoročných predsavzatí, ktoré vás omrzeli možno už 2. januára.

Ale aby som len nerozprávala, prikladám zopár fotiek týkajúcich sa témy "Svadba v zime", ktoré vo mne vyvolávajú pekné emócie a verím, že rozcítia alebo inšpirujú aj vás.





















































Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára