pondelok 29. júla 2013

Svadobné šperky II.

Tak ako je mnoho štýlov svadobných šiat: romantické, jemné, vintage, glamour a pod., to isté platí i pri šperkoch. Nie je na škodu, aby šperky zodpovedali štýlovo šatám, avšak je tu i tá možnosť, že výberom šperkov iného štýlu môžete docieliť kontrast a tým sviežejší a modernejší vzhľad.

Véčkový výstrih: Či sa už rozhodnete pre prívesok alebo náhrdelník, tento výstrih priam prosí o doplnok. Tenká retiazka s jednoduchým príveskom je elegantný spôsob ako krásne doplniť výstrih, zatiaľ čo perly dodajú pre ne charakteristický šarm, ale pokojne si môžete dovoliť aj niečo odvážnejšie.

Výstrih obopínajúci krk: Či už zvolíte drdol alebo voľný cop, obliecť svoje kadere do šperkov je vynikajúci spôsob ako doplniť šaty s výstrihom obopínajúci krk. Čelenky sú skvelý spôsob, ako pridať šmrnc Vášmu účesu. Ak však čelenky nie sú Váš štýl, skúste vlasom i tak pridať trochu iskru a ozdobte ich výrazným krištáľovým doplnkom.

A.    Trik
Ak sa Vám zdá vyberanie vhodného šperku zložitejšie ako vyberanie samotných šiat, mám pre Vás jeden nadčasový tip. Nadčasovou klasikou sú: slzičkové krištáľové svadobné náušnice so sofistikovaným náhrdelníkom, jemný jednoradový perličkový náhrdelník alebo klasický tzv. „tenisový“ náramok. ;)



















B.     Komfort


Vyberajte šperky tak, aby ste sa v nich cítili pohodlne. Ak sa necítite komfortne s veľkými chandelier náušnicami, zvoľte niečo jemné a malé. Cítite sa dobre v lasovom (v tvare lasa) náhrdelníku? Choďte do toho! Ak sa cítite komfortne vo všetkých Vašich doplnkoch, vo svoj svadobný deň zaručene zažiarite. Do ničoho sa nenúťte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára